Mainostulitikkuja moneen eri tarpeeseen

KynttilamallitRGB pysty-3-web

Euromatches Oy toimittaa eri mittaisia tikkuja ja useita eri rasiamalleja. Tutustu vaihtoehtoihin alla ja suunnittele yrityksesi tikut verkossa. Toimitamme valmiit tikut suoraan ovellenne.

Kaikki tuotteemme valmistetaan EU-alueella ja ne täyttävät EU-standardit. Näin voimme olla varmoja, että tikkumme ovat turvallisia sekä kuljettaa että varastoida. Ostamalla tikkuaskit Euromatchesilta varmistut siitä, että mainostikkusi ovat paitsi näyttäviä, myös turvallisia käyttää!

Tuote-esittelyissä kerrotut hinnat sisältävät alv:n 24 % sekä rahdin toimitettuna yhteen toimipisteeseen. Tehdastoimitus 4-5 viikkoa. Kokonaishintaan lisätään tarvittaessa repro-kuluina:

  • Taustapuolen tarroitus 144,00€ / ltk sis.alv
  • kuvamateriaalin pdf-tiedoston asemointi 28,50 €/kuva
  • kuvamateriaalin uudelleentoisto tiedostosta 12,50 €/kuva

Tulitikut on valmistettu standardin EN 1783:1997:SAF:n mukaan

Perinteiset tulitikut

Perinteinen tulitikkuaski on klassikko ja varma valinta. Perustikut sopivat niin kotiin, leirinuotiolle kuin mökkisaunan verannalle. Niinpä niihin liittyy usein paljon muistoja ja perinteitä.

Perinteiset tulitikut ovat loistava esimerkki mainoksesta, jonka asiakkaasi maksaa puolestasi. Teetä tikut esimerkiksi yrityksesi logolla ja yhteystiedoilla ja myy asiakkaallesi käyttöesineenä.

Lue lisää: Perinteiset tulitikut

Minitikut

Trendikkääseen slim-rasiaan pakatut minimainostikut toimivat erinomaisesti asiakaslahjana esimerkiksi ravintolassa tai hotellissa. Tyylikkään muotoinen rasia erottuu edukseen ja se on helppo sujauttaa taskuun.

Lue lisää: Minitikut

Kynttilätikut

Kynttilätikut on suunniteltu helpottamaan sytyttämistä paikoissa, joissa pidempi paloaika on tarpeen. Näillä sytytät helposti ja turvallisesti useammankin kynttilän tai vaikka joulusaunan kiukaan.

Lue lisää: Kynttilätikut

Tikkuvihkonen

Tikkuvihkosessa tulitikut ovat siistissä rivissä, helposti käytettävissä. Tikut ovat vihkosessa kahdessa rivissä, kiinnitettyinä vihkon seinämään. Tikkuvihkonen on tyylikäs vaihtoehto esimerkiksi asiakaslahjaksi sikarin rinnalla tai oiva vaihtoehto taksiautoilijan käyntikortille.

Lue lisää: Tikkuvihkonen

Tilaa omat tikkusi netistä!

Voit tilata yrityksesi mainostikut omalla painatuksellanne kätevästi netistä! Valitse rasiamalli, tilausmäärä ja lisää painatukseen tuleva pdf-kuva. Tikut toimitetaan sinulle muutamassa viikossa. Helppoa ja nopeaa!

Suunnittele omat tikkusi! »

Ota yhteyttä