Tulitikut mainosvälineenä

KynttilamallitRGB pysty-1-web

Perinteikäs mainosväline – muistoja ja tunteita

Tikkuaski on perinteinen mediaväline, joka sytyttää edelleen. Kaikki muistavat ritisevän raapaisupään tuoksun hämärässä mökkisaunassa tai äidin joulupöytään sytyttämät kynttilät. Ja kuinka moni parisuhde onkaan alkanut kysymyksestä "Onks sulla tulta?" Mainostikkujen avulla yrityksesi voi olla osa näitä hetkiä.

Mainosmedia, jolla on käyttöarvoa asiakkaalle

Tikkuaski on mediaväline, joka koetaan hyödylliseksi. Tulitikkuja tarvitaan ja käytetään monessa paikassa ja tikut kulkevat ihmisten mukana moneen eri tilanteeseen.

Edullinen mainosmedia

Tikkuaskissa on mallista riippuen 20–40 tikkua. Tikkuaski avataan ja suljetaan käytön yhteydessä, mikä tarkoittaa aina mainosnäyttöä. Lisäksi tikkuaski toimii mainostilana myös silloin, kun askia ei käytetä: takan reunalla tai saunan verannalla nököttävä tikkuaski huomataan. Tulitikkuaskissa saat pienellä rahalla kymmeniä näyttöjä mainoksellesi!

Kustannustehokas mainostila, joka voi maksaa itsensä takaisin

Tikkuaski on mainospaikkana edullinen. Suhteessa näyttökertoihin tikkuaskissa et varmasti maksa turhasta. Itse asiassa tikkuaskissa asiakkaasi saattaa maksaa mainoksen puolestasi. Myydessäsi firmasi logolla varustetun tikkuaskin, asiakkaasi maksaa myös mainonnan hinnan.

Ota yhteyttä